Villanyszerelés Budapest

Biztonságtechnika


Lakásriasztók felszerelése terén a több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunk garantálja a minőségi munkát. A tökéletes kivitelezés érdekében minden telepítést végző szakemberünk rendelkezik vagyonvédelmi-rendszerszerelői képesítéssel.A riasztórendszerek a mai lakások és családi házak nélkülözhetetlen részét képezik.

Ön teljes mértékben felügyelheti otthonát, a maximális biztonság érdekében. A riasztórendszerek - riasztás esetén - automatikusan a biztonsági szolgálatot, vagy egy beprogramozott telefonszámot hívnak. Drámai példák sokasága mutatja, hogy a tetten ért bűnőzők sokszor nem riadnak vissza az erőszaktól sem. A betörések egyre nagyobb hányadát akkor követik el, amikor a tulajdonosok otthon vannak.


Riasztó


Cégünk vállalja a biztonságtechnika számos szakterületén jelentkező komplex feladatok megoldását. Elsősorban behatolásjelző-beléptető-rendszerek, továbbá integrált épületfelügyeleti- és vagyonvédelmi rendszerek, tervezésével, telepítésével, karbantartásával foglalkozunk...

Manapság az egyre romló közbiztonság miatt szeretteink és értékeink védelme egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élőerős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a biztonságtechnikai problémákra kínálunk többféle megoldást.

Az intelligens riasztórendszerek lehetővé teszik az otthonmaradó élesítést is, így a védett térben biztonságban mozoghatunk! Szeretné tudni, ki áll a kapuban? Audió- és video kaputelefon szettjeink használatával meggyőződhet a látogatója kilétéről. Memóriás video-kaputelefon esetén visszanézheti, kik csengettek be Önhöz távollétében.
Csík
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ha szüksége van villanyszerelőre!
Csík

Kapcsolat, elérhetőségek


Electric Master Vill Kft
2146 Mogyoród Eper utca 2
Telefon:
+36-30/850-5045Térkép:

terkep


(c) 2019 Villanyszerelő Budapest | Minden jog fenntartva!