Villanyszerelés Budapest

Rólunk


Szolgáltatásaink szerves részét képezik az erős, és a gyengeáramú rendszerek teljes körü villamos kivitelezése. Üzleti céljaink a megrendelők igényeihez igazodva a legrövidebb idő alatt a legkorszerübb technikával és gépi eszközökkel, kiválóan felkészített szakemberekkel kifogástalan munkavégzés biztosítása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk! Előkészítőink igény esetén, a helyszínen segítik elképzelése megvalósítását. Döntése meghozatalát pontosan és részletesen kidolgozott árajánlatunk segíti, mely díjtalan és semmire nem kötelezi Önt.


Éjjel-nappal Önökért...


Villanyszerelés minden nap, Önhöz közel. Gyors hibaelhárítás a nap 24 órájában! Munkáinkat pontosan, precízen végezzük, megrendel?ink megelégedésére. Minden elvégzett munkánkra egy év garanciát vállalunk. A feltételekröl kérjük érdekl?djön a kapcsolat menüpontban


Ha teljes lakásfelújítás még nem aktuális


El?fordul, hogy a lakás elektromos hálózatának felújítása már nem tűr halasztást, de a teljes lakásfelújítás még nem aktuális.Mi ebben segítünk! Vállaljuk a villanyszerelési munkát úgy is, hogy a felújítási munkákkal járó vésési-, bontási helyeket kijavítjuk, gletteljük, lefestjük.Természetesen a munkát megfelelő előrelátással végezzük, igy a késöbbi teljes lakásfelújítás alkalmával az elektromos hálózathoz már nem kell nyúlni.
Csík
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ha szüksége van villanyszerelőre!
Csík

Kapcsolat, elérhetőségek


Electric Master Vill Kft
2146 Mogyoród Eper utca 2
Telefon:
+36-30/850-5045Térkép:

terkep


(c) 2019 Villanyszerelő Budapest | Minden jog fenntartva!