Villanyszerelés Budapest

Szolgáltatások


Áraink kialakításakor igyekszünk az optimális ár - érték arány megtalálásával megrendelõink elégedettségét kivívni. Így áraink az alacsonyabb piaci árak közé tartoznak.

Vállaljuk társasházak, irodaházak, közintézmények, ipari épületek, egyéb létesítmények teljeskörû karbantartását és felújítását.

Villanyszerelés

Villanyszerelés
-Tervezés, kivitelezés, szaktanácsadás. -Gyorsszolgálat, a sürgős villanyszerelési hibák elhárítását. -Családi házak, épületek, irodák, üzletek villanyszerelése. -Gyengeáramú hálózatok és - berendezések villamos szerelése. -Intelligens épületek villanyszerelése. -Gyors, magas színvonalú munkavégzés.
Internetes hálózatépítés

Internetes hálózatépítés
Több számítógép üzemeltetése esetén a gépek között hálózat kiépítése válhat szükségessé. -Amennyiben önnek szándékában áll, hogy hálózatot építsen, de nem tudja hogyan, mi vállaljuk annak kiépítését! -Utp kkábelhálózat építés. -Rackszekrények telepítését. -Patch panel bekötése. -Router, switch bekötése.
Háromfázis!

Háromfázis!
-Motortekercses bekötés felülvizsgálata és bekötés.
Regisztrált villanyszerelő

Regisztrált villanyszerelő
- Álj mérő kiépítése - Mérő áthelyezés - Teljesítménybővítés - Teljeskörű ELMŰ átvizsgálás
Érintésvédelmi felülvizsgálat

Érintésvédelmi felülvizsgálat
Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat és dokumentáció készítése
MSZ HD 60364 (MSZ 2364 ; MSZ 172) -szabványok szerint.

Érintésvédelmi felülvizsgálatok gyakorisága:
Üzembe helyezés előtt, illetve átalakítások után. Időszakos felülvizsgálat 3 évente, VBSZ hatálya alatt 6 évente.


Az érintésvédelem célja az üzemszerűleg feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető képes részek érintés elleni védelme elektromos szempontból. A hatásos érintésvédelem megakadályozza a zárlat, vagy egyéb más okból adódó potenciálisan veszélyes áram, és ez által, esetenként halálos áramütés elszenvedését. Tehát nem csak az egyénnek, de a társadalomnak is fontos, hogy mind otthonunkban, mind munkahelyünkön a biztonságos munkavégzés feltételei adottak legyenek.


A felülvizsgálat meglétét, és annak tartalmát bizonyító erővel csak papír alapúan dokumentált minősítő irattal lehet igazolni. Az érintésvédelmi minősítő iratot alá kell, hogy írja a felülvizsgáló. A minősítő iratban szereplő adatokért büntetőjogi felelősséget vállal. Tehát nem csak a megrendelő érdeke a pontos dokumentálás, hanem, az érintésvédelmi felülvizsgáló szakember is e tanúsítványban részletezett tartalomban felel.
Csík
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ha szüksége van villanyszerelőre!
Csík

Kapcsolat, elérhetőségek


Electric Master Vill Kft
2146 Mogyoród Eper utca 2
Telefon:
+36-30/850-5045Térkép:

terkep


(c) 2019 Villanyszerelő Budapest | Minden jog fenntartva!